فرچه زنی چمن مصنوعی، مزایا و روش‌های آن

فرچه زنی چمن مصنوعی

با پیشرفت علم و تکنولوژی در حوزه‌های مختلف، امروزه انواع چمن مصنوعی در طرح‌های مختلف و رنگ‌های گسترده طراحی و به بازار عرضه می‌شود. شاید برایتان جالب باشد که این محصول موفق شده تا در سال‌های اخیر و در مدتی کوتاه به یکی از محبوب‌ترین کفپوش‌ها برای پوشش مکان‌های مختلف تبدیل شود. اما متاسفانه تردد و رفت و آمد بر روی چمن مصنوعی در بلند مدت باعث تغییر شکل الیاف چمن می‌شود و زیبایی آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به بیان دیگر، نصب و اجرای چمن مصنوعی، پایان ماجرا نخواهد بود؛ طراحی یک فضای سرسبز و پرنشاط با استفاده از چمن مصنوعی نیاز به مراقبت‌های خاص دارد و یکی از آن مراقبت‌ها که باعث زیبایی ظاهری چمن مصنوعی و شباهت آن با چمن طبیعی می‌شود، فرچه کشی الیاف چمن مصنوعی در بازه زمانی منظم است. دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی یکی از مهم‌ترین مواردی است که به احتمال زیاد بعد از نصب چمن به آن احتیاج پیدا می‌کنید.

اگر شما هم به زیبایی فضای سبز و ماندگاری چمن مصنوعی خود اهمیت می‌دهید، تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

دستگاه فرچه زنی

دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی

چمن مصنوعی بستری از الیاف سرسبز و با نشاط است که انرژی و زیبایی را به فضا هدیه می‌دهد. اما متاسفانه الیاف این محصول در اثر تردد و رفت و آمد، ایستایی خود را از دست می‌دهند یا دچار خوابیدگی و له‌شدگی می‌شوند. لازم به ذکر است که این دسته از عوامل به مرور زمان باعث شکستگی الیاف خواهد شد و زیبایی این کفپوش را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بدون شک، یکی از ابزارهایی که به زیبایی ظاهری چمن‌ها کمک می‌کند و ایستایی را به الیاف چمن مصنوعی بازمی‌گرداند، دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی است. این دستگاه دارای یک غلتک مخصوص در قسمت جلویی و یک دسته بلند است که باید بر خلاف خواب الیاف کشیده شود تا الیاف چمن مصنوعی ایستایی خود را مجددا بدست بیاورند.

دستگاه فرچه زنی در دو مدل دستی و برقی طراحی و به بازار عرضه می‌شود. این دستگاه از قسمت‌ها و بخش‌های مختلف تشکیل شده است و از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. فرچه از نوع تفلونی
  2. الکتروموتور و یا دینام
  3. شاسی از نوع فلزی
  4. گیربکس
  5. چند حلقه لاستیک

توجه داشته باشید که میزان مصرف انرژی دستگاه فرچه زنی برقی بسیار کم است و هیچگونه جای نگرانی برای هزینه‌های مراقبت از چمن مصنوعی نخواهد بود.

مزایای فرچه کشی چمن مصنوعی چیست؟

چمن مصنوعی به دلیل مزایای بیشماری که دارد مانند ماندگاری و طول عمر بالا، نگهداری و شستشو آسان، مراقبت کم هزینه، تطبیق پذیری با شرایط مختلف جغرافیایی، مورد استقبال قرار گرفته است. با این وجود، داشتن یک مکان سرسبز با ظاهری مشابه با چمن مصنوعی نیازمند صبر و مراقبت‌های منحصر به فرد می‌باشد. برای مثال، فرچه زنی چمن مصنوعی انتخابی هوشمندانه برای حفظ زیبایی بصری زمین چمن مصنوعی و ماندگاری فضای سبز خواهد بود.

همانطور که در مطالب فوق نیز عنوان شده است، تردد و قرار دادن اجسام سنگین بر روی سطح چمن مصنوعی باعث کوبیدگی و خوابیدگی تارها و الیاف چمن خواهد شد و به مرور زمان، زیبایی ظاهری فضای سبز را تحت تاثیر قرار می‌دهد. خوشبختانه با استفاده از دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی در فواصل زمانی مناسب می‌توان تغییر شکل ظاهری الیاف را به تعویق انداخت و سلامتی و ایستایی تارهای چمن مصنوعی را تضمین کرد.

اگر تمایل دارید تا با مزایا و فواید استفاده از این محصول بیشتر آشنا شوید، تا آخر مقاله همراه ما باشید:

۱- حفظ زیبایی ظاهری چمن مصنوعی

بدون شک، زیبایی ظاهری چمن مصنوعی زمانی خود را نشان می‌دهد که الیاف آن به صورت عمودی و یکدست کنار یکدیگر قرار بگیرند. فرچه کشی صحیح و اصولی چمن مصنوعی باعث ایستایی الیاف چمن و قرار گرفتن تارها به صورت عمودی و یکدست می‌شود که نتیجه آن انعکاس نور از سطح الیاف، زیبایی ظاهری و شباهت آن با چمن طبیعی خواهد بود.

۲- افزایش طول عمر و دوام فضای سبز

الیاف چمن مصنوعی بستری مناسب برای تجمع ریز ذرات آلوده هوا و گرد و غبار و یا مواد خوراکی خواهد بود. توجه داشته باشید که این دسته از عوامل باعث پوسیدگی و از هم‌گسیختگی کفپوش سبز شما می‌شود و شادابی و براقی ظاهری چمن را کاهش می‌دهد؛ لذا برای داشتن یک چمن مصنوعی بادوام و زیبا لازم است که از آن به طور صحیح مراقبت و نگهداری کنید.

یکی از مهم‌ترین مراقبت‌ها از چمن‌های مصنوعی به خصوص در مکان‌های پرترد، فرچه زنی چمن مصنوعی است. دستگاه فرچه به پاک شدن آشغال‌های ریز و گرد و غبار میان الیاف کمک می‌کند. نکته‌ای که در این باره وجود دارد این است که فرچه کشی چمن باید متناسب با میزان رفت و آمد و استفاده از زمین باشد. برای مثال، فواصل فرچه کشی الیاف چمن فوتبال کوتاه‌تر از فواصل فرچه کشی چمن تزئینی روف گاردن خواهد بود؛ زیرا زیاده‌روی در فرچه زنی چمن منجر به نازک شدن الیاف و آسیب دیدگی چمن می‌شود.

۳- حفظ پاکیزگی و افزایش ایمنی فضای سبز

همانطور که می‌دانید سطح چمن مصنوعی محل زندگی یا محل کار شما به مرور زمان و به دلیل آلودگی هوا و تردد، آلوده و کثیف خواهد شد. از طرف دیگر، برای ایستایی بیشتر الیاف و افزایش ایمنی زمین چمن مصنوعی به خصوص زمین‌های ورزشی، مواد پرکننده و فیلر به الیاف چمن تزریق می‌شود. اما متاسفانه پخش یکدست فیلرها در زمین امکان پذیر نیست.

در این راستا، لازم به ذکر است که فرچه زنی الیاف چمن مصنوعی علاوه بر آنکه باعث از بین رفتن تمام خرده چوب‌ها و آلودگی‌ها از میان چمن مصنوعی می‌شود، با پخش یک دست مواد پرکننده مانند گرانول و سیلیس در زمین‌های بازی، مانع از لغزش بازیکنان در حین بازی می‌شود و یک سطح ایمن و بهداشتی برای انجام تمرین‌های ورزشی و یا دورهمی‌های دوستانه به ارمغان می‌اورد.

روش های فرچه زنی چمن مصنوعی

روش های فرچه زنی چمن مصنوعی در یک نگاه

با یک نگاه کلی به سطح چمن مصنوعی متوجه خواهید شد که الیاف چمن‌ها به یک جهت خاص متمایل شده‌‌اند که به آن خواب الیاف می‌گویند. به همین خاطر است که فرچه کشی الیاف باید مطابق با اصول خاصی صورت گیرد. برای مثال، باید فرچه زنی چمن بر خلاف جهت تارهای چمن انجام شود تا ظاهر چمن مصنوعی، حجیم‌تر و زیباتر به نظر برسد. همچنین، فرچه کشی چمن مصنوعی کمک می‌کند تا مواد پر کننده به عمق لایه‌های چمن مصنوعی نفوذ کند و یک سطح ایمن با طول عمر و ماندگاری بالا ایجاد شود.

نکته دیگری که وجود دارد این است که فرچه کشی چمن‌ها باید به طور منظم و متناسب با میزان تردد بر روی سطح چمن مصنوعی انجام شود. فرآیند فرچه زنی چمن نیازمند صبر و حوصله بسیار است و اعمال فشار زیاد به سطح چمن‌ها باعث آسیب دیدگی الیاف و ظاهر فضای سبز می‌شود.

از آن جهت که فرچه زنی چمن مصنوعی به تخصص و مهارت بالایی نیاز دارد، بهتر است که از تجربه و مهارت متخصصین مجموعه چمنزار کمک بگیرید. همچنین، تیم فنی چمنزار با آموزش نحوه صحیح فرچه کشی چمن مصنوعی، در تمام مراحل اجرا و مراقبت از فضا سبز همراه مشتریان خود خواهد بود.

بهترین دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی

امروزه انواع دستگاه‌های دستی و برقی فرچه زنی الیاف چمن مصنوعی توسط برندهای مختلف تولید می‌شود و هر یک از آن‌ها دارای مزایا و معایب منحصر به فردی هستند. برای مثال، دستگاه‌های برقی می‌توانند با سرعت زیاد، گرد و غبار و آشغال‌ها را از میان الیاف چمن مصنوعی پاک کنند. اما متاسفانه قیمت دستگاه برقی فرچه زنی بالا است و ممکن است که برای برخی از افراد، صرفه اقتصادی نداشته باشد. به همین خاطر، فرچه‌های برقی بیشتر برای مکان‌هایی مناسب است که وسعت و متراژ بالا دارند.

از سوی دیگر، برخی از کارشناسان تاکید دارند که برای فرچه زنی چمن مصنوعی بهتر است که از فرچه‌های سفت و محکم، با الیاف مصنوعی استفاده کنید. فرچه‌هایی که سیمی یا فلزی هستند، تاثیراتی نامطلوبی بر بافت الیاف چمن مصنوعی خواهند داشت و با آسیب رساندن به الیاف چمن، باعث کاهش ماندگاری فضای سبز خواهند شد.

گاهی مراقبت‌ها و نگهداری‌های کوچک از بروز ضررها و خسارات هزینه‌بر یا جبران ناپذیر جلو‌گیری می‌کند. پس تا دیر نشده، با مجموعه چمنزار تماس حاصل فرمایید و از دانش متخصصین و تجربه تیم فنی این مجموعه برای ارزیابی سلامت فضای سبز و نحوه صحیح فرچه زنی چمن مصنوعی مشورت بگیرید.

فرچه کشی چمن مصنوعی

خلاصه مطلب

یکی از ضروریات مراقبت از چمن مصنوعی، فرچه کشی الیاف چمن است که باعث حفظ زیبایی و افزایش ماندگاری فضای سبز می‌شود. تردد و یا قرار گرفتن اجسام سنگین بر روی چمن مصنوعی باعث می‌شود تا الیاف به کار رفته در چمن مصنوعی، تغییر حالت دهند و از حالت اولیه خود خارج گردند که نتیجه آن خوابیدگی و تخریب بافت اصلی الیاف‌ها خواهد بود. به طور کلی، هرچقدر میزان استفاده از زمین چمن مصنوعی بیشتر باشد، تعداد دفعات فرچه کشی الیاف نیز بیشتر خواهد بود.

برای مثال، زمین چمن مصنوعی فوتبال در مدت زمان کوتاه‌تری به فرچه کشی نیاز پیدا می‌کند. در صورتی که مدت زمان فرچه کشی چمن مصنوعی بین سنگ و موزاییک طولانی‌تر است.

می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از راهنما فرچه زنی چمن مصنوعی با مجموعه چمنزار تماس بگیرید و از مشاوره رایگان این مجموعه بهره‌مند شوید. در آخر، امیدواریم که مطالب فوق مورد توجه و رضایت شما قرار گرفته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo