روف گاردن امیرآباد
[row style=”collapse” width=”full-width” h_align=”center”]
[col span__sm=”12″ divider=”0″ align=”center” bg_color=”rgba(193, 193, 193, 0.058)”]
[ux_image id=”17127″ image_size=”original” width=”60″ width__sm=”100″ height=”56.25%”]
[ux_gallery ids=”17129,17130,17131,17132,17133,17134,17135,17136″ style=”normal” lightbox_image_size=”original” type=”slider” col_spacing=”collapse” columns=”2″ slider_nav_style=”circle” slider_nav_position=”outside” slider_bullets=”true” auto_slide=”3000″ image_size=”original”]
[/col]
[/row]
[title style=”bold-center” text=”اطلاعات پروژه” icon=”icon-search” width=”900px” margin_bottom=”0px”]
[section bg_color=”rgb(193, 193, 193)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.85)” padding=”50px” video_visibility=”visible”]
[row]
[col span=”5″ span__sm=”12″]
[ux_text font_size=”1″]
نام مدلی که در این پروژه کار شده:
چمن مصنوعی مدل صدف ملانژ
[/ux_text]
[divider width=”100%” height=”2px” color=”rgba(117, 185, 53, 0.267)”]
ویژگی های مثبت مدل صدف ملانژ ۲۵ برای این کاربری:
۱- استفاده از الیاف مونو ساخت کشور هلند
۲- دارای یکی از جذابترین رنگها در بین تمامی محصولات کشور
۳- استفاده از الیاف ساخت کشور هلند
[/col]
[col span=”7″ span__sm=”12″]
[/col]
[/row]
[ux_text text_align=”center”]
ارتفاع چمن: ۲۵ میلی متر
محل اجرای پروژه: امیرآباد شمالی
متراژ پروژه: ۸۰ متر
کارفرمای پروژه: آقای مهاجر
[/ux_text]
[/section]
[divider height=”0px”]
نصب و اجرای چمن ملانژ در روف گاردن امیرآباد
در پروژه چمن مصنوعی روف گاردن امیرآباد که متراژ آن حدود ۸۰ متر بود از چمن مصنوعی مدل ملانژ استفاده گردید. این چمن از چمن های بهاره شرکت چمنزار به شمار می رود و این شرکت استفاده از آن را به کسانی پیشنهاد می دهد که به رنگ سبز با طراوت علاقه مند هستند. این پروژه از پروژه هایی بود که بسیار ساده طراحی و اجرا گردید و کارفرما تلاش کرده بود با استفاده از المان های ساده فضای سبز را در پشت بام خود به وجود بیاورد.
باید بدانید که اگر کارفرمای این پروژه از چمن مصنوعی برای پوشش فضای پشت بام استفاده نمی کرد، هرگز نمی توانست از پشت بام خود استفاده کند. زیرا ایزوگام به کار رفته در این پشت بام ایزوگام فویل دار بود و تابش نور خورشید فضا را گرم می کرد و اگر شما در یک روز تابستانی بر روی پشت بام راه می رفتید، سوزش را در کف پای خود احساس می کردید.
البته در پروژه چمن مصنوعی روف گاردن امیرآباد (چمن ملانژ ۲۵)، از چمن مصنوعی برای پوشش تمامی قسمت های پشت بام استفاده نگردید. به همین دلیل شرکت چمنزار به کارفرمای پروژه چمن مصنوعی روف گاردن امیرآباد توصیه کرد که رویه فویل ها را بپوشاند تا نور خورشید از سطح این فویل ها منعکس نشود. زیرا انعکاس نور از روی فویل می تواند عملکرد ذره بینی داشته باشد و سطح چمن را بسوزاند. البته باید بدانید که این امر بدین معنا نیست که چمن مصنوعی به زودی سوخته می شود، بلکه حرارت فویل ها در روزهای گرم تابستانی بسیار بسیار زیاد است و می تواند آسیب رسان باشد.